[POZNAŃ]Polecam obsługę Klimatyzacji przez Pana Dawida

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • wolan.k
    Classic
    • 2014
    • 17

Rob79, :nono nie zmieniaj tematu :wink: Ona raczej z tych małomównych, na początku
    wolan
  • t00m3q
    Rider
    • 2012
    • 603

Polecam usługi pana Dawida Kurkowiaka. Miejsce na pierwszy rzut oka zniechęcające bo robi to pod garażem ale gość zna się na rzeczy, z przeprowadzonego na szybko wywiadu dowiedziałem się, że pan Dawid pracuje jako serwisant klimatyzacji montowanych w budynkach a po godzinach dorabia serwisując klime w autkach.
    A więc szczegóły:
    Filtr zakupiłem sobie sam Mannąa 32zł
    Wymiana filtra, czyszczenie miejsca montażu filtra + oprysk środkiem grzybobójczym w miejscu filtra, ozonowanie(20min) + ewntualne dopuszczenie freonu ok 60zł
    mówie około bo jak z nim rozmawiałem to jak sa male ubytki to freon jest w cenie a jak większe to trzeba ileś tam PLNów dopłacić.

Całość wyniosła mnie 92zł

Biorąc pod uwagę oferty przeróżnych warsztatów gdzie ceny wahają się od 100-200zł
    uważam, że jest to super oferta. Zwłaszcza, że większość warsztatów, z którymi się spotkałem nie proponuje wymiany filtra itp itd

Dane kontaktowe:
    Dawid Kurkowiak
    kom.507 395 728
    ul. Kłuszyńska wjazd od Raszyńskiej garaże po lewej stronie pierwszy garaż z brzegu

Można powołać się na Tomka z Niebieskiej Octavi - wiadomo;]

www.wantrejce.pl domowe obiady z dowozem do firmy, szkoły i domu
    GrAnAtOwA bOmBa
    http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...078608#1078608

Komentarz

Pracuję...